(video) Doi tineri s-au pornit să fure dintr-o bancă, dar au fost prinși de polițiști

2494716788_fdefdda2a6_o (1)
Foto:S-au pornit la furat dintr-o bancă, dar au ajuns pe mâna poliţiei PC: Flickr.com

Astăzi dimineaţă, în jurul orei 05.00, un echipaj mobil al Batalionului de Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinăua reţinut în flagrant delict doi tineri care intrase în sediul unei bănci comerciale din sectorul Râşcani, de unde au furat terminalul de plăţi electronice.

La ieşire ei au fost observaţi de poliţişti şi au încercat să fugă de la faţa locului. Unul din tineri a fost imobilizat şi reţinut lângă sediu băncii, iar al doilea a fost urmărit şi reţinut într-o curte din preajmă. În timpul reţinerii poliţistul a aplicat arma din dotare, efectuând trei împușcături de avertizare în plan vertical.

Asupra lor au fost depistate două cuţite de vânătoare, telefoane mobile şi alte bunuri materiale. Tinerii au fost încătușați şi escortați la Inspectoratul de Poliţie Râşcani pentru audieri. Ei s-au dovedit a fi originari din raioanele Călărași şi Căuşeni, de 18, şi respectiv 25 de ani.

În cadrul audierilor suspecții şi-au recunoscut faptele şi riscă să fie cercetați penal pentru furt. Conform legislației penale în vigoare, persoanele culpabile de comiterea infracțiunii de furt riscă cu amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 lei sau închisoare pe un termen de până la 4 ani. Serviciile de investigații verifică complicitatea suspecților şi în alte cazuri analogice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *