Soldații germani se plâng de creșterea sânului stâng

tits-pic510-510×340-24757
Foto:Soldați germani din Batalionul de gardă de Elită al Germaniei PC: gazeta.ru

Soldații de la Batalionului de Gardă de Elită din Germania se plâng de creșterea sânilor. Examinarea medicilor militari au ajuns la concluzia că fenomenul este rezultatul exercițiilor de foraj pe care o fac în serviciul de pază.

Medicii militari au fost obligați să facă o declarație cu privire la pericolele exercițiilor de foraj pe care le efectuează soldații. Studiul a fost realizat după ce chirurgii plasticieni militari au raportat un procent mare de pacienți cărora le-a crescut sânul stâng. Din cei 211 de pacienți operați, 35 de oameni au fost de la Batalionul de Gardă de Elită .

Medicii au analizat cazul și au depistat că într-adevăr sânul stâng le crește mai mult decât cel drept. În Batalionul de Gardă, ponderea acestora ajunge la 74 de procente. Cauza a fost găsită în drill – un exercițiu pe care îl îndeplinesc în antrenament. “Armele grele cu care soldații se lovesc în sânul stâng în timpul antrenamentelor stimulează glandele să secrete hormonii care cauzează creșterea sânilor” – a spus expertul. Aceasta se numește o ginecomastie unilaterală – o creștere de cancer de sân la bărbați cu hipertrofie de glande și țesut gras. Sânii bărbaților poate crește până la 10 de centimetri, avertizează medicii.

Chirurgul plastic de la spitalul militar de la Berlin , profesorul Bjorn Krapol a confirmat : “Există o legătură între serviciul în Batalionului de Gardă și dezvoltarea sânul stâng.” Profesorul a spus că există o singură modalitate de a schimba situația și anume cea de e schimba mișcarea pe care o efectuează paza. Armata a promis să asculte și, dacă este necesar, va schimba mișcarea pazei. “Soldații răniți sunt acum sub supravegherea medicilor”, – a declarat un reprezentant al armatei.

Sursa: gazeta.ru

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *