Tinerii Europeni Federaliști din Moldova recrutează noi membri

JEF
Foto:JEF Recrutează!

Organizația de tineret JEF-Moldova – Tinerii Europeni Federaliști anunță recrutarea a noi membri în cadrul organizației.

JEF Moldova este o organizație non-guvernamentală, membră deplină a ONG-ului JEF Europe, care are peste 30 de filiale în majoritatea statelor Europene. Totodată este o organizație pro-Europeană de tineret entuziaști și dinamici care cred ca Europa este viitorul nostru și care și-au asumat responsabilitatea de a contribui la prosperarea țării. Neafiliată niciunui partid politic, JEF-Moldova, prin activitățile sale naționale și internaționale, încearcă să aducă Europa mai aproape de cetățeni și vice versa.

Prin activitățile organizației se urmăresc următoarele scopuri:

# promovarea ideii de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeana;
# susținerea ideii de creare, nu a unei federații în cadrul Moldovei, ci a unei Federativi Europene, primul pas spre pace și o federație a lumii, pentru o societate federala mai liberă, mai corectă și mai democratică;
# asigurarea unei democrații internaționale prin stabilirea sistemelor federale în Europa și în lumea întreagă;
# informarea populației Republicii Moldova despre Uniunea Europeana și Instituțiile Europene.

Printre activitățile anuale pe care JEF-Moldova le organizează se numără seminare, mese rotunde, vizite de studiu, campanii naționale de informare, proiecte internaționale și multe alte activități. De asemenea, fiind membru, vei avea oportunitatea să participi la proiectele internaționale organizate anual de către alte secțiuni JEF.

Iar toate aceste lucruri le poți obține tu, transmite CV-ul tău și o scrisoare de motivare la adresa de email: jef.moldova.ong@gmail.com până pe data de 9 noiembrie.

Pentru mai multe informații despre JEF accesați pagina de facebook sau pagina JEF-international. De asemenea puteți găsi informații utile din articolul despre Tineri Europeni Federaliști de pe Wikipedia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *