Divizia Națională etapa a 14-a: FC Rapid 2 – 3 FC Sheriff

Henrique Luvannor
Foto:Moldoveanul cu acte în regulă, Henrique Luvannor marchează golul de debut al meciului. PC: fc-sheriff.com

Urmăriți statistica etapei a 14-a din Divizia Națională, sezonul 2013-2014. Sheriff rămâne în continuare lideră, în timp ce Costuleni o urmează în clasament datorită unei victorii categorice.

Tabel oferit de site-ul clasament-fotbal.ro
Tabel oferit de site-ul clasament-fotbal.ro

FC Costuleni 5 – 1 FC Olimpia. Costuleni se pare că e cea mai fericită echipă după etapa a 14-a. Marcând 5 goluri, și-a asigurat un golaveraj mai impunător decât cel al FC Tiraspol și profitând de egaul între Veris și Dacia, urcă pe locul 2 în Divizie.

FC Rapid 2 – 3 FC Sheriff. Campioana Moldovei s-a chinuit în deplasarea de la Rapid, echipa ce are probleme financiare și riscă o retrogradare. Totuși ”viespile” au reușit să smulgă toate cele 3 puncte puse în joc și să mențină diferența față de locul secund.

FC Veris 0 – 0 FC Dacia. Se anunța un derby interesant, dar un scor alb care nemulțumește ambele cluburi. Astfel Dacia își menține poziția a 5-a în clasament, în timp ce Veris coboară pe 4.

FC Zimbru 3 – 0 FC Academia. O victorie lejeră a Zimbrilor în meciul de acasă jucat împotriva codașei – Academia. Zimbru avansează pe Milsami în top, situându-se pe locul 6.

FC Tiraspol 2 – 1 FC Milsami. Echipa din stânga Nistrului a obținut încă un rezultat pozitiv, câștigând la limită echipa din Orhei. Ambele cluburi au coborât o poziție în top.

FC Dinamo-Auto 3 – 0 FC Speranța. Speranța nu a mai câștigat un meci pe parcursul a 9 etape. Ultima victorie a fost 1-0 cu Zimbru, pe 24 august a.c. De data aceasta, fotbaliștii pur și simplu nu s-au prezentat la meci și Dinamo-Auto a câștigat la masa verde cu scorul de 3-0.

În topul Golgheterilor din Divizia Naţională lider e proaspătul moldovean, Henrique Luvannor:

Clasament goalgheteri. PC: sport1.md
Clasamentul golgheterilor Diviziei Naționale. PC: sport1.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *