Ce facem duminică, 3 noiembrie?

IMG_5032
Foto:După premiera "Clasa Noastră"

Ziua de duminică, prima duminică a lunii noiembrie, este încununată de evenimente politice, sociale și culturale. La care vei face parte, alegi tu. Nu uita, că poți combina mai multe activități în aceeași zi.

#1. Fete pe biciclete: la călduț!

Fete pe biciclete, prima ediție
Fete pe biciclete, prima ediție

Duminică, 3 noiembrie, ora 15:30, luați cel mai frumos pulover și cele mai călduțe șosete din dulap, puneți-le pe voi și veniți la cea de-a doua ediție a evenimentului ”Fete pe biciclete: la călduț”. Cu un pulover mai vechi puteți să vă faceți și bicicleta frumoasă, deoarece tematica pentru cele două roți este tricotatul.

Traseul de data aceasta este un pic mai mare și mai interesant. Toată lumea va porni de la Arcul de Triumf la 15.30, pentru ca la 17.00 să revenim la Tipografia 5. Aici toți participanții vor fi așteptați cu ceai fierbinte, ateliere dedicate bicicletelor, o proiecție de film și multă veselie.

#2. Marșul pro-european

PC: Facebook
PC: Facebook

Mai multe organizații își adună militanții pentru a pleca împreună cu ei în Piața Marii Adunări Naționale pentru a susține integrarea europeană.

Trei dintre evenimente le vedeți aici:

#Spunem Da Europei

#Cerem Reintegrarea la Adunarea Populară

#Spune Da Uniunii Europene

#3. “Clasa Noastră” văzută pe scena Teatrului Eugene Ionesco

Clasa Noastră PC: Facebook/TEI
Clasa Noastră PC: Facebook/TEI

Începând cu ora 18:30 vom privi cu gura deschisă un spectacol la fel de bun ca și celelalte de până acum, recomandate de #diez. Mai multe detalii despre el le găsiți aici.

#4. From Moldova to the black sea

PC: Facebook
PC: Facebook

Teatrul spălătorie ne invită la un nou spectacol inedit la ora 16:00. Mai multe detalii despre eveniment le găsiți pe pagina de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *