“No women, no drive” – un nou hit în materie de șofat

no-woman-no-drive-feat-hisham-fageeh-fahad-albutairi.500
Foto:Piesa care a devenit virală și susține o cauză socială PC: loudr.fm

În acest weekend mai multe femei din Arabia Saudită au protestat contra interdicției puse femeilor din această țară să șofeze. Acestea au lansat o campanie prin intermediul mai multor clipuri pe rețeaua YouTube.

Rezultatul major a venit din partea unui bărbat saudit. Vedeți mai jos clipul pe care l-a postat, dar până atunci citiți cu atenție cine este el. În mai puțin de 3 zile acesta a adunat mai mult de cinci milioane de vizualizări și este cel mai vizualizat clip din Arabia Saudită, dar și alte țări arabe. Video-ul a înregistrat un succes mult mai mare decât orice filmuleț postat de femeile protestatare. Acesta s-a distribuit rapid în Danemarca și Canada.

„Nebunia” este cuvântul folosit de actorul în vârstă de 26 de ani, Hisham Fageeh, pentru a descrie modul în care a „decolat” această postare pe YouTube. Este un film satiric făcut în baza melodiei lui Bob Marley „No Woman, No Cry” și cuvintele modificate. Acesta a fost înregistrat împreună de Fageeh și colegii săi de la casa de productie Telfaz11, care este specializat în a face comedie pentru un public on-line, scrie BBC.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *