Un joc pe Twitter care te trimite la Istanbul la Webit 2013

ss_webit_v3
Foto:Webit 2013 PC: webit

O persoană poate câștiga un zbor Business și cazare la un hotel de cinci stele în Istanbul, pentru a fi prezent la Webit 2013, la cel mai mare congres a lumii online.

Twitter este bun azi pentru start-upuri, experți în digital, tehnologie, industrie telco și geeks: http://vip.webitcongress.com

Congresul Global Webit anunță acordarea unui Platinum Pass la Congres, o călătorie Business Class cu avionul și cazare într-un hotel de cinci stele în Istanbul pentru cel mai activ membru pentru ca acesta să-și îndeplinească visul de a se întâlni cu cei mai buni experți din lumea digitală din 103 țări.

Câteva mii de candidați deja au intrat în concurs. Câștigătorul va avea acces la toți cei 250 speakeri prezenți la congres, va participa la prânzurile cu conducătorii de companii prezente la eveniment.

Congresul Webit a devenit unul din cele mai importante evenimente globale din industria digital, un loc bun pentru a lua cât mai multe cunoștințe din experiența celor prezenți.

”Deja am creat un mic sătuc al startup-urilor unde vor fi stand-uri de prezentare ale lor” spune fondatorul Webit, Plamen Russev.

Anul acesta mai mult de 834 start-up-uri au aplicat la concursul start-up-urilor. Astfel intrați în competiția de pe twitter pentru a-i cunoaște.
Proiectul vip.WebitCongress.com se termină pe 25 octombrie 2013 la 15:00 (ora Moldovei).

Pentru a participa trebuie să scrieți un tweet către @WebitCongress
#Webit ” vip.webitcongress.com și să spuneți de ce trebuie să fiți selectat pentru a câștiga. După aceasta trebuie să vă rugați prietenii pentru a face retweet la tweet-ul vostru.

Vestea bună e că unul din susținătorii care vor face retweet, va fi premiat la fel cu un zbor gratis către Istanbul și un Gold pass la Congresul Webit.

Mai multe detalii pe Webit 2013

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *