Top știri din 22 octombrie

putin
Foto:Putin la o bere cu niște prieteni PC: libertatea.ro

Avem supermodele, bîrbați fericiți, tineri care citesc și filme românești. Nu uitați și de campania noastră din octombrie, dar până ne trimiteți pozele voastre, fiți atenți la cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 22 octombrie 2013.

#1. Lorena Eni va reprezenta Moldova la Super Models International 2013

Modelul Lorena Eni va reprezenta Moldova în concursul internațional de frumusețe Super Models International 2013, care se va desfășura pe data de 2 noiembrie în Tailanda.

#2. Harta lumii unde poți face sex mai ușor. Moldova – grad de dificultate: ușor

Un fan de a lui Daryush Valizadeh – călător și maestru în pick-up, a luat date de pe forumul lui Daryush și a făcut o hartă cu locurile unde poți mai ușor obține o partidă de sex și unde mai greu. De asemenea el avertizează precum harta e doar un indicator nu un adevăr absolut.

#3. Se anunță un film, fabricat în Moldova, de Mircea Bobînă

O echipă formată din 8 moldoveni, 5 germani și 2 români pasionați de același scop. Și aceștia vor să toarne un film de scurtmetraj în Chișinău/Republica Moldova în luna lui februarie 2014, și au nevoie de ajutorul vostru.

#4. [octombrie] # 6 Organizează o ședință foto cu frunze

Pozele din toamna aceasta într-adevăr trebuie să fie originale. Explorează cu #diez posibilitatea minunatelor fotografii și nu uita că pe lista celor 10 lucruri pe care să le faci în luna octombrie, au rămas încă patru.

#5. Percheziţii la Vama Leușeni și Albiţa. Activitatea punctelor a fost reluată

Traficul rutier în Vama Leușeni și Albiţa este blocat în totalitate de azi dimineață dimineaţă, în urma unor percheziţii desfăşurate de Direcţia Naţională Anticorupţie la Vama Albița și de către Centrului Naţional Anticorupţie la Vama Leușeni.

#6. Bărbații sunt mai fericiți după ce se întâlnesc cu prietenii

Bărbaţii sunt fericiţi dacă se întâlnesc cu prietenii de două ori pe săptămână, susţine un renumit profesor de psihologie de la Universitatea Oxford, Robin Dunbar.

#7. Un mare deget mijlociu pentru comunismul din Cehia

David Cerny, un artist ceh, cunoscut pentru pornirile sale anti-comuniste, a creat o statuie care simbolizează un gest obscen și a făcut-o să plutească pe râul principal din capitala cehă, Praga.

#8. Cum arată cele mai frumoase biblioteci din lume

Academicianul britanic James Campbell a lansat recent un album ce reuneşte fotografiile şi poveştile celor mai frumoase biblioteci din întreaga lume.

#9. Fântâna care adună milioane în fiecare an

Fântâna Trevi este monumentul în care turiştii aruncă 1 milion de euro pe an. Potrivit legendei “Arunci 2 euro, te îndrăgosteşti”.

#10. Site-uri unde puteți găsi online cărți gratuite cu povestiri scurte

Cum bine știți, Alice Munro, scriitoarea canadiană de proză scurtă, a câștigat Premiul Nobel pentru Literatură. Astfel blogul de carte bookaholic își propune câteva resurse online unde puteți găsi proză scurtă.

Taguri: #cehia
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *