(video) „Justin Bieber de Moldova” la X-Factor România

897x598_1382103958192ca657
Foto:Andrei Colța la X-Factor România

La 19 ani, Andrei Colța din Ialoveni a făcut “Liceul de Limbi” în Italia, a urmat școala de muzică și a muncit ca ospătar în paralel. Așa a reușit nu doar să iși ajute părinții cu bani, ci și să-și cumpere un pian și un microfon, pentru a fi cântăreț.

„Mă numesc Justin Bieber” – cam așa sună cartea de vizita a lui Andrei Colța. Nu doar „estetic seamănă cu el”, ci împărtășește și dragostea lui pentru același instrument muzical: pianul. Jurații de la X-Factor România au rămas impresionați de voința lui și dedicația tânărului. Andrei a cântat la pian piesa lui Sting “Fragile”.

Andrei, ai o voce molto, moltissima.. como si dice in rumena? Fina, fina”, este de părere Dan Bittman. „Nu e rău, cânți la pian și cu vocea, dar ai concurenți bravi aici!”.

Juratul Cheloo, preferă să spună adevarul, verde în față concurentului: “Îmi place foarte mult ca ti-ai luat propriul instrument. În câțiva ani, sper ca vei reuși să cânți mult mai bine decât o faci astăzi. Poți să te axezi pe pian”, și i-a dat un vot negativ moldoveanului.

 

Andrei și Delia au cântat împreună la pian
Andrei și Delia au cântat împreună la pian

Dacă Bittman și Cheloo l-au descurajat pe Andrei Colța, Delia a decis sa îl susțină. “Mie mi se pare ca are un timbru foarte frumos. Nota 10 cu felicitări! Dacă as putea sa ii dau 3 de DA, i-as da”, exclama frumoasa jurata. Delia vrea să îndulcească momentul și merge să îl susțină, muzical, din spatele clapetelor alb-negre.

Jurata s-a așezat la pian și l-a rugat pe tânăr să cânte la patru mâini cu ea. “Instrumentiștii adevărați sunt din ce în ce mai rari”, asa trebuie sa îi susținem pe cei care promit în această direcție.

Tânărul a luat doi de DA și merge mai departe în concurs.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *