Top ştiri din weekend: 28-29 septembrie

1376498_729062587119559_1702575273_n
Foto:Noua Miss World, Megan Young (23 ani) este încoronată

Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 28-29 septembrie 2013

#1. Ceea ce a scăpat ochiul liber la Noaptea Cercetătorilor

Tineri, părinți și copii s-au adunat sâmbătă la Noaptea Cercetătorilor care a început de cu zi. La ora 16:00 s-a dat start pentru prima dată în RM a acestui mare eveniment.

#2. A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Miss Filipine, Megan Young a câștigat mult râvnitul titlu de Miss World 2013, învingând alte 126 de concurente la o ceremonie strălucitoare care a avut loc pe 28 septembrie, în Bali, Indonezia.

#3. A fost ales cel mai bun slogan pentru Turismul din Moldova

„Hospitality. Traditions. Mystery” – „Ospitalitate. Tradiţie. Mister” este sloganul turistic al Republicii Moldova, care ne va reprezenta ţara în lume.

#4. Trei tinere moldovence urmau să ajungă traficate în Turcia

A fost anihilată o filieră internațională de trafic de persoane. Membrii rețelei erau specializați în racolarea tinerelor moldovence, printre care și minore. Fetele erau traficate în Turcia, unde erau impuse să se prostitueze.

#5. 5 modele de genți care se poartă în această toamnă

Toamna timpul de afară devine mai capricios, de aceea și gențile noastre trebuie să se adaptaze capriciilor tomnatice. Uite aici o listă cu 5 tipuri de genți care se poartă în sezonul acesta.

#6. 3 zodii și maniera lor de a fi într-o relație

Chiar dacă crezi sau nu în astrologie, oamenii mereu sunt cointeresați de ce le prezic astrele în viitorul apropiat. Iar personalitatea ta joacă un rol important atunci când începi să te întâlnești cu cineva. #diez îți prezintă 3 zodii și obiceiurile lor atunci când încep o relație.

#7. Cele mai creative afișe teatrale din spațiul ex-sovietic

Fie război sau pace, cultura în perioada Uniunii Sovietice a avut parte de multe capodopere teatrale și literare clasice, de care multă lume nu știe sau a uitat. #diez a adunat cele mai curioase postere din tot spațiul ex-sovietic, pentru diferite piese de teatru.

#8. Constantin Cheianu despre tragedia jurnalismului de azi

În ziua de 28 septembrie 2013, a avut loc relansarea Arenei Tinerilor Jurnaliști. La eveniment a fost prezent și oaspetele de onoare, Constantin Cheianu, care a vorbit despre puterea tinerilor, a jurnaliștilor, dar și a guvernării comerciale.

#9. Nicoleta Gavriliță a adunat o mie de minciuni în noua sa piesă

Nu a trecut mult timp de la ultima colaborare a Nicoletei cu Alex Calancea Band și iată că interpreta își bucură din nou fanii cu un produs fresh, “O mie de minciuni”.

#10. Radu Albot a câștigat Fergana Challenger 2013

Radu Albot a câștigat prima sa competiție de tip Challenger la Fergana, Uzbekistan. Moldoveanul a trecut în finala de simplu de sârbul Ilija Bozoljac cu scorul de 7-6  6-7  6-1.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *