Top 5 cele mai bogate cupluri după Forbes

50s-couple-money-spend-rich-man-woman-cash
Foto:Bogăția cuplurilor îndrăgostite PC: fabulouslybroke.com

Revista Forbes a publicat topul cuplurilor cu cele mai mari venituri în 2013. Printre aceștia, întâlnim cu siguranță și vedetele preferate.

#1. Pentru al doilea an la rând, Beyonce și Jay Z sunt în fruntea clasamentului. Aceștia au realizat venituri cumulate de aproximativ 95 de milioane $ între lunile iunie 2012 şi iunie 2013. Bineînțeles, banii câştigaţi de cei doi nu vin exclusiv din cariera de artist.

Atât Beyonce cât şi soţul ei au avut turnee anul acesta, în timpul cărora rapperul a câştigat 1.4 milioane $ pe noapte şi Queen Bey 2 milioane $ pe noapte. Imperiul lui Jay Z şi Beyonce mai cuprinde şi acţiuni la centrul sportiv Barclays din Brooklyn, agenţia de sport Roc Nation Sports, linia de îmbrăcăminte House of Deron şi numeroase contracte de imagine. În plus, imperiul se va mări în curând şi cu o afacere cu lucruri pentru copii, care va purta numele fiicei lor, Ivy Blue.

#2. Următorul cuplu în top este situat la o distanţă destul de mică. Doar 15 milioane $ îi despart pe Tom Brady şi Gisele Bundchen de fruntaşii clasamentului. Cu venituri estimate la aproxiamtiv 80 milioane $, Tom şi Gisele sunt şi unul dintre cele mai carismatice cupluri din showbiz.

#3. Situaţi pe un loc comod în clasamentul realizat de Forbes, Brad Pitt şi Angelina Jolie ocupă locul 3, cu venituri de aproximativ 50 de milioane $ realizate în ultimul an.

#4. Pe locul 4 îi găsim pe Mila Kunis şi Ashton Kutcher cu 50 de milioane $

#5. Pe locul 5 se odihnesc Kim Kardashian şi Kanye West cu doar 30 milioane $.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *