În Suedia poți masturba în public

sweden
Foto:Un tribunal din Suedia a decis că este acceptabil să se masturbeze în public, atâta timp cât aceasta nu este îndreptat spre nimeni.

În Suedia un bărbat de 65 de ani a fost arestat pentru agresiune sexuală. Acesta a ajuns pe mâinile poliției după ce a masturbat pe plajă. Judecătorii au decis că el nu a comis nici o crimă, deoarece el nu-și dirija ”acțiunile”, în direcția unei anumite persoane.

Un tribunal din Suedia a decis că este acceptabil să se masturbeze în public, atâta timp cât această acțiune nu este îndreptată spre nimeni. Decizia a apărut în urma unui caz împotriva unui om, care a fost văzut cum se atinge, în timp ce se afla pe o plajă. Bărbatul în vârsta de 65 de ani, inițial a fost acuzat de agresiune sexuală, după ce a fost prins cu pantalonii în jos pe plaja Drevviken din Stockholm.

Decizia tribunalului a fost o surpriză pentru toată lumea, după ce acuzațiile inițiale au fost anulate. Aceștia au declarat că masturbarea este mai ușor de demonstrat decât comiterea agresiunii. După cum a scris site-ul suedez The Localaceastă constatare s-a bazat pe faptul că bărbatul nu se orienta spre nimeni în acel moment. Acum în Suedia a apărut întrebarea ”dacă decizia va modifica cumva legile ce țin de masturbarea în public”. Suedia este cunoscută pentru viziunile sale mai liberale în comparație cu vecinii europeni. Cazul cu masturbarea pe plajă a fost catalogat ca un ”comportament turbulent.”

 

În fotografie tribunalul Södertörn, care a decis că un bărbat acuzat de agresiune sexuală, pentru masturbat în public, este nevinovat.
În fotografie tribunalul Södertörn, care a decis că un bărbat acuzat de agresiune sexuală, pentru masturbat în public, este nevinovat.

Unii din specialiști spun că această decizie va deveni o adevărată provocare pentru societatea suedeză. Nimeni nu știe cât de mult se va profita de noua libertate. Dr. Liz Davies, de la Universitatea Metropolitan, spune că Suedia are un sistem foarte robust în legătură cu protecția copilului și mai ales cazurile legate de abuzurile sexuale. Respectiv această decizie este surprinzătoare, deoarece actul de masturbare publică ar afecta deopotrivă maturii și copiii.

 

article-2424416-1BE5E000000005DC-728_634x463
Bărbatul de 65 de ani a fost prins masturbând pe una din plajele din Suedia de lângă Drevviken.

Sursa: dailymail.co.uk

Taguri: #suedia
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *