Să ne jucăm de-a “Lupii și iepurii” împreună cu Tom

Overgrowth-627×357
Foto:Varianta electronica a jocului "Lupii și iepurii" care va fi jucată în aceasta seară în parc PC: pcgamer.com

#diez a primit o invitație de la Tom, cel care creează artă din sport, pentru a participa la jocuri în aer liber în parc. Evenimentul va avea loc azi, 11 septembrie la ora 17:00.

Tom invită iubitorii sportului și frumosului în parc pentru a se juca de-a “Lupii și Iepurii” într-un parc din Chișinău. Locația exacta o vedeți aici:

View Larger Map

Astăzi seara va avea loc primul din o serie de jocuri, specifice pentru web dar transpuse în realitate. Începând cu ora 17:00 se va juca un crocket improvizat în care copacii, bârnele din parc vor servi drept obstacole.

Deși “Lupii și iepurii” este un joc pentru copii, el va fi actualizat astfel încât să ofere multe momente distractive pentru participanți. De asemenea, Tom a atenționat faptul că la finalul acestui eveniment va fi servită băutură și rulat un film cu începere la ora 20:00.

De asemenea, suntem rugați să facem notificări în agendă pentru data de 21 septembrie. Atunci vor avea loc două evenimente, unul din care este numit “Înapoi spre școală” și va avea loc la Casa Zemstvei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *