Ministrul Educației, Maia Sandu, este internată în spital

maia2
Foto:Maia Sandu este internată la Terapie Intensivă, la Spitalul „Toma Ciorbă“ PC: Tribuna.md

Ministrul Educaţiei, Maia Sandu, se numără printre persoanele care au ajuns la spital cu intoxicaţii, după ce acum câteva zile au participat la o nuntă. O confirmă unii nuntaşi, iar în spatele camerelor de luat vederi – chiar şi medicii.

Şefa de la Educaţie ar fi fost adusă aseară la Spitalul de Boli Infecţioase şi ar fi fost internată în Secţia de Terapie Intensivă, potrit jurnal.md.

Participarea Maiei Sandu la nunta desfăşurată sâmbătă, într-un local din cartierul Poşta Veche, a fost confirmată de mireasă, care s-a dovedit a fi o rudă de-a ministrului Educaţiei. Tânăra, care a refuzat să vorbească în faţa camerei de luat vederi, a declarat că Maia Sandu a fost internată aseară din cauza unei intoxicaţii. Şi unii petrecăreţi spun că au văzut-o la chef pe aceasta.

În schimb, medicii spun că la spital nu e nicio urmă a ministrului Educaţiei. Totuși, în spatele camerelor de luat vederi, declaraţiile sunt altele.

Resposabili din cadrul Ministerului Educţiei dau asigurări însă, că Maia Sandu este în concediu. Între timp, a fost sistată activitatea localului în care au avut loc două nunţi, în urma cărora 41 de locuitori ai capitalei au ajuns la spital cu intoxicaţii, iar 24 dintre ei rămân internaţi.

Precizăm că, aproximativ 220 de persoane au participat sâmbătă la două nunţi organizate într-un local din cartierul Poşta Veche din capitală. În următoarele zile, mulţi dintre nuntaşi s-au simţit rău şi au ajuns la spital cu intoxicaţii alimentare. În afară de pacienţii internaţi în Chişinău, mai mulţi dintre invitaţi s-au adresat la spitalele din raioane.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *