Chirtoacă și copilul

IMG_9508
Foto:Dorin Chirtoacă

Cu toate că pe plan personal primarul Municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, este restanțier, și nu se poate lăuda cu mari reușite, acesta nu ezită să se bucure de compania copiilor la diferite evenimente.

La inaugurarea “Trenului durerii”, Monumentul în memoria victimelor deportărilor staliniste, edilul Capitalei a ținut să țină în brațe doi copii prezenți și la eveniment alături de bunici.

IMG_9281

La un moment dat, în timp ce Dorin Chirtoacă filma un discurs din cadrul evenimentului, copilul a fugit spre acesta. Edilul capitalei nu s-a abținut să nu o ia în brațe.

collage1

collage2
Dorin Chirtoacă are priză la cei mici
IMG_9539
Fetița i-a dat și o bomboană edilului, dar la scurt timp a luat-o înapoi

“În plan personal din pacate nimic nu s-a schimbat. În viața nu le poți avea pe toate, va fi pe rând. În curând totul se va rezolva. În jumătate de an sper să se aranjeze. Dacă mă însuram în 2007 poate aveam și un copil, iar acum avea să meargă la școală. Dar eu nu am precizat în care mandat mă voi însura. Dacă mai câștig încă unul, voi mai avea patru ani la dispoziție”, a afirmat anterior Chirtoaca în cadrul unei emisiuni televizate, după ce și-a prezentat cel de al patrulea raport de activitate în calitate de primar al Capitalei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *