Operaţiunea “Nopţi albe” se va desfăşura non-stop!

operatiunile-nopti-albe-si-zero-grade-continua-in-ultimele-24-ore—49-soferi-suspectati-de-consumul-alcoolului-1361629740
Foto:Cele două accidente au răpit viaţa a nouă persoane. PC: unimedia.md

Datorită celor două accidente grave, care s-au produs noaprea trecută în Moldova, operaţiunea “Nopţi albe” se va desfăşura non-stop.

Inspectoratul Naţional de Patrulare anunţă, că, începând de mâine, 15 august curent, până la 31 august, operaţiunea “Nopţi Albe” se va desfăşura non-stop.

 

Igor Gori
Igor Gori

Operaţiunea va avea loc în toate zilele săptămânii, inclusiv în zilele de lucru. Având în vedere sezonul estival, ştim că sunt multe motive de a sărbători“, a declarat șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Igor Gori.

Mai mult, acesta a menţionat că va mai fi demarată o operaţiune. Aceasta este demararea de comun cu inspectoratele teritoriale ale poliţiei a unei campanii de verificare a regimului de vânzare a băuturilor alcoolice către minori şi în afara orele legale. “În caz că vom depista comercializarea băuturilor alcoolice către minori vom aplica sancţiunile stabilite de legislaţie“, a adăugat Igor Gori.

Sursa: publika.md

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *