Studii de masterat oferite de UNESCO pentru tinerii moldoveni

burseAustralia
Foto:Burse de masterat oferite de UNESCO.

Departamentul-Catedra UNESCO pentru Schimburi Interculturale și Interreligioase al Universitații din București oferă programe de masterat pentru tinerii din Moldova.

Departamentul UNESCO oferă 25 de locuri bugetare și 125 de locuri cu taxă pentru masterat, la una dintre următoarele specialități: comunicare interculturală, management intercultural și administrarea afacerilor. Pentru locurile cu taxă pot opta şi tinerii din Republica Moldova. Orele vor fi predate în limbile engleză și franceză.

Pentru un semestru studenții admiși la locurile cu taxă vor trebui să achite aproximativ 1500 de roni, echivalentul a circa 5700 de lei moldoveneşti, în funcție de facultatea aleasă.

Înscrierile încep de pe 3 până pe 10 septembrie, iar examenele vor fi susținute în perioada 12-20 septembrie.  La două zile după examene vor fi anunțate rezultatele.

Masteranzii Departamentului UNESCO vor beneficia de cazare în căminele Universităţii din București, în limitele numărului de locuri repartizate de universitate. Pentru anul de studii 2012- 2013  au fost alocate 14 locuri în căminele Universităţii din București.

Programele de master sunt organizate în colaborare cu Universitatea din Fribourg (Elveţia) și Universitatea din Hamburg (Germania). Departamentul oferă posibilitatea de a efectua stagii academice în Elveția și în Germania, în baza acordurilor pe care le are cu Universitățile din Fribourg şi Hambourg, și cu Universitatea de Științe Aplicate și Arte de Vest din Elveția.

Informațiile necesare privind depunerea dosarelor le găsiți aici.

Sursa: trm.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *