(audio, video) Ascultă cel mai nou single de la Gaga!

1095040_10151640842313337_1650647321_n
Foto:Pe internet a ajuns primul single de pe noul album "ARTPOP". PC: hardcandymusic.com

Deşi lansarea noului single semnat de Lady Gaga a fost programat pe 19 august, se pare că cineva i-a luat-o înainte. “Applause” a apărut deja pe internet!

Lady Gaga a anunţat foarte entuziasmată pe reţelele de socializare că este gata să-şi bucure fanii cu un nou album. Acesta se numeşte “ARTPOP” şi va fi gata la începutul acestei luni. Cântăreaţa se pregătea să lanseze prima melodie melodie pe data de 19 august, urmat de un debut live pe 25 august în timpul show-ului MTV Music Video Awards, dar se pare că fanii i-au luat-o înainte. Tot pe Twitter Gaga a anunţat că este foarte dezamăgită că piesa “Applause” deja a ajuns pe internet.

Iată single-ul nou! în toată splendoare lui de trei minute şi 32 de secunde. Punctul culminant al acestuia ajunge la minutul 2:30 când nu veţi mai recunoaşte sunetul tradiţional de pian!

Lady Gaga a postat pe pagina ei oficială de YouTube un promo pentru noul ei single. Ea încearcă să fie autocritică şi joacă cu psihologia reversă. Gaga te îndeamnă să nu-i cumperi piesa de pe iTunes şi să nu-i mai dăruieşti aplauze, pentru că nu le merită!

Sursa: hardcandymusic.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *