Aliona Moon caută tinere talente în România

aliona-moon
Foto:PC exclusivenews.ro

Aliona Moon, reprezentanta noastră la Eurovisionul din anul acesta și Wilmark, juratul de la Dansez pentru tine, selectează tinere talente în cel mai nou film produs în România.

Filmările au loc în Stațiunea Moeciu din județul Brașov, iar rolurile acestora e să selecteze din câteva zeci de copii talentați, elevi ai unei Școli de Arte, doar unul singur care are șansa să devină cunoscut la nivel național, prin apariția într-un lungmetraj.

Lungmetrajul scoate în prim plan, copii talentaţi din România, care prin calitățile artistice pe care le posedă, pot deveni viitorii artişti ai ţării şi de ce nu ai show-biz-ului internaţional.

Filmările vor continua în mai multe locaţii din Meciu până la finele săptămânii, după care, se va intra în faza de postroducţie. ,,Un prim termen de finalizare al montajului ar fi jumătatea lunii decembrie 2013, dar cel mai probabil filmul va putea fi văzut în cinematografele din România, abia în luna februarie 2014″, a declarat Bogdan Alexe, producătorul general şi regizorul principal al filmului.

Sursa: exclusivenews.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *