(gif) De ce este atât de important că Beyonce și-a tăiat părul?

the-live-world
Foto:PC: tumblr

Azi tot Hollywood-ul a fost stresat de faptul că diva Beyonce a renunțat la podoaba capilară, pentru o tunsoare scurtă. Din fericire Bey nu este prima femeie care să facă acest lucru. Aici doar statutul își pune amprenta.

collage bey
Beyonce a șocat azi dimineața fanii pe Instagram cu noul ei look! Colaj #diez

Și poate Beyonce are acum părul scurt pentru că nu mai are extensii? Cine știe? Poate că părul divei a fost mereu așa, dar din cauze extensiilor blonde, noi nu am putut ști adevărul. Cântăreața, în vârstă de 31 ani, a șocat fanii în această dimineață cu o serie de poze pe Instagram, cu noul ei look.

Tunsoarea, stilul pixie, a șocat multă lume, probabil mult prea multă. Deși lumea s-a obișnuit cu schimbările de look a divei, aceasta niciodată nu a mers așa de departe. Poate doar atunci când s-a pregătit pentru rolul din filmul biografic despre Etta James.

 

collage bey2
Nu este prima dată când Beyonce apare cu părul scurt și blond, de ce oare acum se face atât de mult zgomot? Colaj #diez

Curios este cum de azi înainte vedeta va cânta pe scenă sau în show-urile ei excepționale? Beyonce este cunoscută pentru ventilatoarele instalate pe scenă, care mereu îi ținea extensiile în aer. Fanii plini de durere, azi toată ziua i-au dedicat gif-uri, de pe timpurile când diva avea podoaba capilară de invidiat:

 

swing headbanging hair-touch long-hair hair-swinging hair-fix fro-flick beyonce-hair-1 dark-hair beyonce-hair-flip

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *