(foto) Rihanna îți arată adevăratul carnaval

tumblr_mr2piappBA1r607aso1_1280
Foto:Frumoasa din Barbados a ajuns din nou în atenția media pentru costumul provocator de la carnavalul din Barbados! Cum altfel ar putea fi caracterizat un costum de carnaval? PC: gay4rihanna.tumblr.com

Rihanna a făcut o pauză după turneul ei mondial ”Diamonds”, pentru a se întoarce în orașul ei natal Bridgetown, din insulele Barbados, pentru un carnaval zgomotos și foarte colorat.

În fiecare an în capitala insulelor Barbados, orașul Bridgetown, se sărbătorește recolta de trestie de zahăr, ocazie perfectă pentru locuitorii de acolo să se îmbrace în costume de carnaval. Nici Rihanna nu poate lipsi de la acest eveniment zgomotos. Diva deja a transformat participarea ei la festival într-o adevărată tradiție și sursă de inspirație pentru tabloide și paparazzi. Dacă anul trecut Rihanna a ales un costum provocator de culoare roșie, anul acesta ea a delectat privirile celor din jur cu pene albe și diamante. Chiar dacă media din nou a început să critice felul în care unele părți ale corpului erau mai mult sau mai puțin acoperite, aceștia uită cu desăvârșire care acesta este un carnaval și că look-ul Rihannei nu era cu nimic deosebit față de alți oameni prezenți la eveniment.

RIHANNA LA CARNAVALUL DIN BARBADOS 2012

 

Rihanna-Carnival-Style

RIHANNA LA CARNAVALUL DIN BARBADOS 2013

 

BG_Rihanna-Barbados-Carnival-homepage

 

Turul ei mondial ”Diamonds” s-a terminat câteva săptămâni în urmă și Rihanna are grijă ca fanii să știe despre toate evenimentele importante din viața ei prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta a umplut feed-ul cu poze pe instagram. Cântăreața a lăsat pantofii pe tocuri acasă și a dansat în plină stradă încălțată într-o pereche de adidași confortabili. Prietena ei cea mai bună Melissa Forde a fost alături.

collage riri7
Rihanna la petrecerea după carnaval! Colaj #diez
Untitled
Frumoasa din Barbados s-a asigurat că fanii sunt la curent cu evenimentele din viața ei de după turneu.

Cântăreața în vârstă de 25 de ani nu s-a dat într-o parte și de la petrecerea care a urmat după carnavalul din timpul zilei și pentru că temperaturile caniculare au ajuns și-n Barbados, outfit-ul ei a fost pe măsură. Mai ales că Rihanna și-a schimbat și tunsoarea. Aceasta are părul scurt, negru și cârlionțat. Iată cum a sărbătorit frumoasa carnavalul din acest an.

collage riri6
Cel mai dulce moment din cadrul carnavalului, Rihanna l-a îmbrățișat și pupat pe bunelul ei. Colaj #diez
collage riri1
Rihanna nu a ezitat să se distreze pe măsură după turneul mondial ”Diamonds”. Colaj #diez
collage riri3
Detalii din costumul Rihannei. Colaj #diez
collage riri4
Costumul Rihannei din cap până în picioare. Colaj #diez
collage riri5
Lăsăm tocurile acasă! Mai ușor se dansează în adidași! Colaj #diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *