Carla Bruni în costum de baie. Nu îi dai mai mult de 20 de ani

o-CARLA-BRUNI-GUEST-EDITS-PARIS-VOGUE-570
Foto:Carla Bruni PC:huffingtonpost.com

Carla Bruni Sarkozy a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se afla în vacanţă, în regiunea Cap Negre din sudul Franţei. Cu toate că are doi copii, corpul fostei doamne a Franțe arată precum al unei tinere de 20 ani.

Fosta primă doamnă a Franţei se afla pe plajă, în costum de baie, ce i-a lăsat la vedere trupul suplu şi tonifiat pentru care ar putea fi invidiată chiar şi de un model, scrie one.ro

Ea însăşi un fost model, Carla Bruni, a pozat de curând pentru Bulgari, devenind astfel imaginea celei mai recente campanii a brandului de bijuterii. În noua campanie, Carla Bruni va face reclamă la ceasuri, brăţări, coliere şi alte accesorii de lux produse de casa Bulgari.

PC: one.ro
PC: one.ro

Înainte de acest proiect însă, Carla nu a mai pozat de mulţi ani, alegând să se concentreze pe cariera muzicală după încheierea mandatului prezidenţial al partenerului ei de viaţă, fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy.

Carla Bruni se baigne au Cap Negre
PC: one.ro

Carla şi Nicolas Sarkozy au împreună o fetiţă, Giulia, născută în octombrie 2011, la clinica Muette din Paris.

Carla mai are un fiu în vârstă de 10 ani, al cărui tată este profesorul de filosofie Raphaël Enthoven. La rândul său, Nicolas Sarkozy mai are trei fii cu cele două foste soţii ale sale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *