Patru bărbați suspectați de furturi din apartamente riscă să stea după gratii 12 ani

222_0
Foto:PC: IGP

Patru bărbați cu vîrsta cuprinsă între 23 și 32 de ani, originari din orașul Comrat sunt suspectați de către poliție de săvîrșirea mai multor furturi din apartamente din orașul Comrat.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, unul dintre bărbați a fost anterior judecat pentru comiterea furturilor și păstrarea substanțelor narcotice.

Conform datelor deținute de poliție, suspecții activează de mai bine de un an iar în ultimele 2-3 luni au furat bunuri materiale din 4 apartamente.

PC: IGP
PC: IGP

La data de 3 iulie, curent, în urma perchezițiilor la domiciliile bănuiților, angajații Inspectoratului Național de Investigații au depistat circa 2 kg. de bijuterii din aur, o armă de vînătoare cu țeavă lisă deținută ilegal, 3 seringi și 2 fiole cu substanțe narcotice, un vas cu conținut de paie de mac, telefoane mobile și ceasuri de mînă.

PC: IGP
PC: IGP

La moment, suspecții sunt cercetați penal pentru “Furt”și “Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor fără scop de înstrăinare” și riscă privațiune de libertate de pînă la 12 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *