FC Veris a învins Sheriff Tiraspol în Divizia Națională

Foto:FC Veris - Fc Sheriff 2-1

FC Veris Chișinău a reușit a doua victorie consecutivă în Divizia Națională, la Vadul lui Vodă, s-a impus cu scorul de 2-1, în fața campioanei Sheriff Tiraspol, în cadrul Etapei a II-a a Diviziei Naționale

Pentru FC Veris au marcat Viorel Frunză (minutul 3) și Cristian Cârlan (minutul 62), în timp ce pentru Sheriff a marcat Adrian Cașcaval, după ce balonul șutat de Bonfim a fost respins de portarul echipei noastre, dar a recoșat în Cașcaval și a intrat în poartă (autogol, minutul 44).

După acest meci i-am luat un interviu lui Sandu Grecu managerul principal al clubului FC Veris!

#1. Cum credeți e o supriză victoria Veris-ului în fața lui Sheriff? 

Victoria cu Sheriff nu e o surpriză pentru noi. Pentru Veris nu există autorități in fotbal. Sheriff sau Costuleni, pentru noi e același lucru. Mă refer strict la jocul din teren. Altfel, tot respectul pentru ceea ce a realizat Sheriff la nivel de infrastructura sportivă.

#2. Veris-ul are un fan-club?

Verisul deocamdată nu are un fan-club. Așteptăm propuneri. Dragostea pentru un club e la fel ca dragostea pentru o persoană, nu se dă cu forța.

#3. Echipa a demonstrat că numai cu moldoveni în componență poți face furori. Are echipa intenții de a aduce jucători de peste hotare?

Moldova are jucători de valoare. Trebuie doar să fie indrumați corect, ceea ce s-a făcut la Veris. În iarnă vom trage linie. Dacă vom vedea că nu putem să realizăm obiectivele doar cu moldoveni vom aduce stranieri. Dacă totul va merge bine, vom continua in aceasta formulă.

#4. Cum credeți care e secretul sau asul din mânecă? Care a adus-o pe Veris unde e acum?

Asul din mâneca Verisului este disciplina si seriozitatea. Ne dorim să facem un club 100% profesionist, de aceea am cooptat oameni de valoare în toate structurile clubului. Fără falsa modestie, aș spune, punctul forte al Verisului este calitatea oamenilor de la club.

#5. Cum credeți de ce nu tot tineretul știe cine e FC Veris?

Tineretul care nu a auzit de Veris inseamnă că n-are treabă cu fotbalul. Are alte preocupări, probabil.

Marcatorul celui de-al doilea gol al Verisului, Cristian Cârlan, nu se simte un erou al acestui meci: “Nu sunt erou. Echipa este eroul. A fost un meci greu, suntem bucuroşi că am învins.”

În următoarea etapă, duminică, 11 august, la Speia, Veris va juca cu Dacia Chişinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *