Lady Gaga vă salută goală din revista V

tumblr_mq9bps1I5a1qdmb8eo1_r1_1280
Foto:PC: ladyxgaga.com

După ce ne-a surprins cu tot felul de look-uri șocante, Lady Gaga în sfârșit nu mai are nimic cu ce să impresioneze și apare goală în revista V.

Lady Gaga nu mai apare acoperită cu bucăți de carne sau pe niște tocuri înalte și ciudate. Interpreta pop lasă la o parte hainele și apare goală pentru revista V.

Autorii sesiunii foto Inez & Vinoodh au împărtășit cu fanii, în acest week-end, pe internet, o mică parte din întreaga sesiune foto. Aceștia au comentat că sesiunea exprimă mai multe dimensiuni ale personalității controversate a pop-divei. Inez & Vinoodh nu au ezitat să folosească destul de multă ”magie”, cu numele de Photoshop.

collage gaga1
Cei de la revista V sunt prea tare pasionați de Photoshop. Colaj #diez

Toată lumea a putut admira sfârcurile lui Lady Gaga, care pur și simplu se sufocau sub rochie. Acestea însă dispar, odată ce cântăreața pozează goală. Mai surprinzător este că photoșoperii de la V au șters în mod ciudat orice semn că Lady Gaga ar avea vagin. Orice semne că Gaga ar avea un organ genital, au fost retușate cu multă măiestrie. Reamintim că aceasta nu e prima colaborare a interpretei cu revista V.

Lady Gaga a mai colaborat cu revista V. Colaj #diez
Lady Gaga a mai colaborat cu revista V. Colaj #diez

Sursa: fashionista.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *