Trei semne că partenerul tău este nefericit

Unhappy couple
Foto:Află cum să descoperi dacă partenerul de alături este nefericit în relația voastră. PC: DREAMSTIME PHOTO

Nu au existat sms-uri sau escapade nocturne, dat intuiția oricum îți spune că ceva nu este bine. Află ce ar putea însemna unele dintre aceste lucruri ciudate, pe care nu le-ai observat până acum.

PC: Thinkstock
Nu lăsa prietenia cu ”Galina de la contabilitate” să meargă prea departe. PC: Thinkstock

# 1 Cunoști prea multe despre Galina de la serviciu

“Galina de la contabilitate s-a certat îngrozitor cu fostul ei iubit”, îți povestește el, un pic cu prea multă simpatie. Tu de asemenea dai din cap înțelegător, deoarece tu deja ești la curent cu gastrita Galinei și vizitele ei la doctor, că mătușa Galinei, cu care ea a fost foarte aproapiată, a murit luna trecută, și … stai. De ce știi tu atât de multe lucruri despre Galina de la contabilitate? Acest fel de ”prietenie” este prea entuziasmat. Tu nu te superi dacă el are și prieteni femei – dar asta ar putea însemna că în relația voastră au apărut anumite lacune. Se prea poate ca el nici măcar să nu știe de ele. Scrie-i o notiță pe desktop sau frigider cu mesajul “Trebuie să vorbim”.

PC: Thinkstock
Prea multe electrocasnice cumpărate în ultimul timp, ar trebui să ridice semne de întrebare. PC: Thinkstock

# 2 Pasiunea neașteptată pentru electronice

Romancierul și eseistul Charles Baxter a scris în una din cărțile sale că “Oamenii care se află într-o stare traumatizată, au tendința de a fi tot mai pasionați de mobilierul lor.” Ca și cum începem să adunăm lucruri pentru a ne umple singurătatea. De asemenea există un studiu care confirmă aceeași informație pentru cuplurile căsătorite. Margaret Clark, profesor de psihologie la Universitatea Yale, a constatat că “persoanele care acordă mai multă valoare bunurilor materiale, tind să fie mai nefericiți în relațiile lor.” Să cumperi un ecran mare LCD sau o tabletă 3D, nu mai este atât de complicat. Un telefon nou-nouț nu va avea prea multe așteptări de la tine.

PC: Thinkstock
Dacă petreceți prea multe cine în liniște înseamnă că ceva nu e în regulă. PC: Thinkstock

# 3 Cina cea liniștită

Prima dată când se întâmplă, te gândești “Cât de minunat este că putem petrece timpul în liniște împreună.” Dar când aceasta se întâmplă a 12-a oară, ai putea avea parte de un fior atât de subtil, încât vei da vina pe temperatura joasă din cameră. Totul se întâmplă ca în acest clip video, când stați la masă și nu aveți nimic să vă spuneți.

Sursa: huffingtonpost.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *