Al VI-lea Congres PLDM va avea loc în decembrie

Foto:În cadrul ședinței din 20 iulie curent, CPN al PLDM au stabilit data celui de-al VI-lea Congres. PC pldm.md.

PLDM va organiza cel de-al VI-lea Congres la data de 8 decembrie curent. Decizia a fost luată la ședința Consiliului Politic Național al partidului.

Ședința a inclus mai multe chestiuni, printre care: crearea grupurilor de lucru pentru pregătirea Congresului VI al partidului, elaborarea noului Program al PLDM, modificarea Statutului și ajustarea componenței CPN.

Ședința a fost prezidată de președintele PLDM, Vlad Filat, care a făcut o totalizare a situației politice și a prezentat obiectivele partidului pentru anul în curs.

Totodată, Vlad Filat s-a referit la Congresul al VI-lea al PLDM ca fiind unul foarte important pentru partid, ținând cont de faptul că va fi adoptat un Program Politic nou, care să includă viziunea asupra dezvoltării statului și a modului în care trebuie să funcţioneze instituţiile statale.

Membrii CPN au votat în unanimitate convocarea Congresului VI al PLDM pe data de 8 decembrie  2013, acesta fiind precedat de Conferințele Organizațiilor Teritoriale ale partidului.

De asemenea, au fost constituite grupurile de lucru pentru elaborarea noului Program Politic al PLDM și a propunerilor de modificare a Statutului.

Sursa: pldm.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *