Dodon strânge semnături pentru demiterea lui Chirtoacă

IMG_9070
Foto:Igor Dodon PC: #diez

Campania „Chișinăul are nevoie de Altceva!” lansată în această lună de liderul PSRM, Igor Dodon, a colectat în mai puțin de o săptămână peste 11 mii de semnături.

Scopul campaniei este demiterea actualului primar al capitalei, Dorin Chirtoacă. Anunțul a fost făcut astăzi  în cadrul unei conferințe de presă  privind mersul campaniei ”Chișinău are nevoie de ALTCEVA!”. Conferința a fost organizată la kilomterul 0 din Chișinău, situat chiar în fața primăriei Chișinău.

Cei mai mulți dintre semnatari sunt în etate PC:  #diez
Cei mai mulți dintre semnatari sunt în etate PC: #diez

“Vom merge şi în judecată pentru a convinge autorităţile. Obiectivul este demiterea ruşinoasă a groparului Chirtoacă din fruntea Primăriei. Vom face uz de toate căile legale” a declarat Igor Dodon. PSRM va înainta un demers la prima ședință a Consiliul Municipal Chişinău din toamnă, dar şi în Parlament pentru a cere demisia lui Chirtoacă. Acesta a mai menționat că va face uz de toate căile legale pentru al demite pe edilul capitalei.

Igor Dodon a ținut să-i transmită și un mesaj primarului: “Groparul general Chirtoacă să-l ia pe moşul său Ghimpu şi să plece la Bucureşti, acolo unde este agreat și aşteptat. Chișinăul are nevoie de ALTCEVA”, a conchis acesta.

În momentul de față, au fost instalate 5 corturi în sectoarele Centru, Botanica, Ciocana, Râșcani și Buiucani, care colectează semnături pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă.  Igor Dodon promite că numărul acestora va mai fi suplinit cu încă 5.

Liderul PSRM și-a stabilit sarcina colectării a peste 100.000 de semnături din partea cetețenilor municipiului Chișinău pentru referdumul împotriva lui Dorin Chirtoacă.

Cortul amplasat în fața Oficiului Poștal Central PC: #diez
Cortul este amplasat în fața Oficiului Poștal Central PC: #diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *