(video) Prostituată în loc de dansatoare

slider_oferta_lma0004gr_club_grecia
Foto:Traficată în Ciprul de Nord al Turciei, apoi vândută la un club de noapte PC: dansatoare.org

O tânără în vârstă de 22 ani, originară din raionul Cahul, s-a adresat oamenilor legii, precum că în luna noiembrie 2012, ar fi fost îndemnată şi determinată la practicarea prostituţiei în Cipru de Nord al Turciei.

Potrivit victimei, persoana care i-a perfectat actele şi i-a asigurat deplasarea peste hotare este o tânără de 25 ani, originară din satul Sireţi raionul Străşeni. În cadrul acţiunilor de urmărire penală poliţiştii au identificat şi un complice de-al bănuitei, care ar fi ajutat-o să recruteze victima. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 ani, domiciliat în capitală, ne informează Comisariatul General de Poliție.

Victima susţine că după ce s-a cunoscut cu bănuita, i-ar fi fost propus un loc de muncă în calitate de dansatoare într-un club de noapte din Cipru de Nord al Turciei. Odată ce a ajuns să se angajeze, ea a fost impusă să se prostituieze, fiind maltratată fizic de patronii clubului. Banii care îi revenea în urma practitării relaţiilor sexuale, erau transferaţi bănuitei în Republica Moldova. Ulterior ea s-ar fi înţeles cu patronul clubului să o vândă la un alt club de noapte, care ar fi primit o sumă de bani.

În acest context bănuita a fost anunţată în urmărire penală iar complicele ei a fost reţinut pe un termen de 72 de ore. Pe marginea cazului dat a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru proxenetism care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 până la 7 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *