Mark Tkaciuk: “Și pe vremea guvernării comuniste se fura”

Tkaciuk
Foto:Tkaciuk a făcut declaratii neașteptate în cadrul emisiunii Politica. PC: flux.md

Marc Tcaciuc a confirmat în cadrul emisiunii Politica că și pe vremea comuniștilor se întâlneau fărădelegi. În cadrul emisiunii s-a vorbit și despre privatizările realizate recent.

Genericul emisiunii Politica a fost “revoluția de catifea” anunțată de Vladimir Voronin, liderul PCRM.

Moderatorul emisiunii, Natalia Morari, a accentuat faptul că este de părerea că și pe vremea comuniștilor se fura la fel de mult. Ea și-a întrebat invitatul său, Mark Tkaciuk, reprezentantul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova dacă este adevărat:

“Consider că și pe vremea guvernării comuniste se fura “ca în Codru”, de altfel, de unde ați ști cum se fac aceste încălcări de către actuala guvernare? Sunteți de acord să corectați greșelile întreprinse anterior?”

Mark Tkaciuk a răspuns: “Dacă nu se depistau fărădelegi, atunci am fi fost la guvernare și actualmente.”

El a adăugat, de asemenea faptul că astăzi este necesar “înlăturarea Guvernului Leancă, oprirea privatizărilor în masă a ceea ce a mai rămas proprietate de stat și stoparea procesului de transformare a Republicii Moldova într-un teritoriu de tranzit”.

Amintim că pe data de 9 iulie, liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova a anunțat începutul “revoluției de catifea” ce are drept scop înlăturarea Guvernului Leancă și organizarea alegerilor parlamentare.

Taguri: ##diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *