Primarul de la Cimişeni trimis în judecată pentru şantaj

646×404
Foto:Ghenadie Rabei - primarul satului CimișeniP PC: adevarul.ro

Procuratura Generală a finalizat urmărirea penală şi a expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a Primarului satului Cimişeni, Criuleni de comiterea infracţiunii de şantaj.

Potrivit serviciului de presă al Procuraturii Generale, alesul local este învinuit de procurori că prin ameninţare cu moarte, i-a cerut unui sătean să-i transmită dreptul de proprietate asupra unor terenuri din apropierea satului Cimişeni.

Deoarece metodele de influenţare psihică asupra victimei nu şi-au atins scopul, pe 30 martie curent, primarul s-a deplasat în barul care îi aparţine familiei bărbatului şi continuînd ameninţările i-a aplicat acestuia o lovitură cu scaunul în cap. În rezultat, victima a fost internată în spital cu traumă cranio-cerebrală închisă, echimoză şi excoriaţie în regiunea fronto-temporală pe stînga, contuzia rinichiului stîng şi alte vătămări corporale.

Respectiva cauză penală a fost expediată de procurori în Judecătoria raionului Criuleni, învinuitul fiind cercetat în stare de libertate.

Vedeți mai jos un reportaj video realizat de JurnalTv despre primarul violent.

Procuratura Generală aminteşte că tot pentru şantaj, dar şi huliganism agravat este cercetat şi primarul satului Bahmut, raionul Călăraşi, care fiind conducătorul unui grup criminal organizat a încercat să deposedeze mai multe persoane de bunuri în proporţii deosebit de mari. Actualmente, această cauză penală se află pe rol la Judecătoria sectorului Centru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *