Topul celor mai sexy politiciene

mara-carfagna-3
Foto:Mara Carfagna PC: neolaia.gr

Indira Gandhi, Hillary Clinton, Angela Merkel, toate au demonstrat că politică de mult nu mai este un domeniu dominat de bărbați. Iar tinerele din jurul lumii le calcă pe urme. Iată topul celor mai sexy politiciene.

În această săptămână echipa #diez și-a propus să dea startul topurilor, identificând cele mai sexy  politiciene din lume.

#6 Sabina Cerbu, Moldova

collage1

Tânăra politician a devenit la doar 27 de ani viceministru al Justiției, deținând până acum funcția de șef al Cabinetului lui Oleg Efrim. Sabina are în palmaresul său de până acum multe realizări în domeniul dreptului și se pare că o aștepată o carieră politică de succes.

#5 Elena Băsescu, România

Fata cea mică a președintelui României, Traian Băsescu nu este cunoscută doar pentru frumusețea sa și activitatea de fotomodel, dar și pentru capacitățile de bun politician. Ea a cucerit nu doar Parlamentul României, dar și pe cel din Europa, reprezentând țara în Legislativul European.

#4 Camila Vallejo, Chile

collage4

Camila Vallejo pare a fi cea mai tânără, dar și ce mai rebelă din topul nostru. Ea a fost numită de mass-media ca fiind cea mai importantă și influentă personalitatea comunistă din sec. al  XXI -lea din Chile. În noiembrie 2012 a fost desemnată candidatul din partea comuniștilor la alegerile din anul acesta.

#3 Maria Kojevnicova, Rusiacollage8 Tânăra se pare că poate combina perfect arta cu politica. Frumoasa deputat este cunoscută din filmele rusești, iar din 2011 este și reprezentantul societății în Duma de Stat în domeniul culturii. Actița se bucură de popularitate și interes în rândul fanilor. Și pentru că se descurcă atât de bine la capitolul ”combinat” îi dăm locul trei.

# 2 Alina Kabaeva, Rusia

collage6

Alina este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din Rusia. A obținut 18 medalii de la campionatele mondiale, 2 medalii olimpice și 25 de medalii de la campionatele europene. După ce s-a retras din gimnastică vrea să obțină succes și pe scena politică a Rusiei. Aceasta a devenit membru al Parlamentului rus. În ultimul timp presa scrie că ar avea și o relație cu președintele Federației rus Vladimir Putin.

#1 Mara Carafagna, Italia

collage7

Coroana o ia de data aceasta superba italiană Mara Carafagna. Fostă prezentatoare TV și fotomodel, Mara s-a lansat și în politică, deținând funcția de ministru pe probleme de egalitate în Italia în perioada 2008-2011. Este o femeie de succes și râvnită de bărbați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *