Fără 500 de euro în cont la plecarea în România

pasaport-romania23
Foto:vom obține mai ușor cetățenia română. PC: moldoveanul.md

Dovada pentru deținerea resurselor financiare pentru obținerea vizei de scurtă durată ar putea fi eliminată. De asemenea, vor fi ușurate și condițiile de redobândire a cetățeniei române.

Am putea să nu mai depunem pe un cont bancar suma minimă de 500 de euro pentru obținerea vizei de scurtă durată în România.

Un grup de 30 de parlamentari ai Partidului Democrat Liberal şi Forţa Civică din Parlamentul României i-au transmis ministrului de Externe, Titus Corlăţean, o scrisoare prin care îi cer reducerea taxelor consulare pentru actele de redobândire a cetăţeniei române de către cetăţenii Republicii Moldova, precum şi eliminarea dovezii deţinerii a 500 de euro pentru viza de scurtă şedere în România, anunță stirilocale.md.

O altă noutate îmbucurătoare este ușurarea condițiilor de depunere a actelor pentru redobândirea cetățeniei române. Vor fi deschise sedii și în orașele Iași, Galați, Cluj Napoca și Timișoara. Prin aceasta se urmărește reducerea cozilor și a plăților neregulamentare pentru „urgentarea procesului”.

cetatenie-primesc.eu spune că această știre a fost publicată în Monitorul Oficial Nr. 397, din 02-Iulie-2013 în Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 119/1996 cu privire la actele de stare civilă.

Taguri: ##diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *