(foto, video) Arcadie și Bolo s-au bătut…în Poezie

IMG_0451
Foto:Prezentatorul ne spune ce să facem în camera cu secrete.

Adevărate bătălii au avut loc în cadrul primelor „Jocuri florale” organizate la Teatrul Spălătorie. Primii din cei care au duelat au fost Arcadie și Bolo.

Dragostea poate fi nu doar față de sexul opus, ea poate fi faţă de țară, de mâncare, de muzică și de multe alte lucruri ce ne înconjoară. Prima poezie care a fost recitată ieri seara, în cadrul “Jocurilor florale”, a fost aleasă din opera regretatului Dumitru Matcovschi. Creaţiile lui Eminescu, Minulescu, Pușkin. etc. de asemenea nu au fost ignorate.

Și Alecu Mătrăgună a fost prezent la eveniment. Cine dacă nu el cunoaște mai bine ce înseamnă "Dor nebun" sau "Ființa fragedă" pe care a cântat-o de atâtea ori alături de trupa sa, Paralela 47.
Alecu Mătrăgună, prezentator TV, a fost prezent la eveniment. Cine dacă nu el cunoaște mai bine ce înseamnă “Dor nebun” sau “Ființa fragedă” pe care a cântat-o de atâtea ori alături de trupa sa, Paralela 47.

Microfonul tot se plimba în sală de la un oaspete la celălalt. Se făceau auzite multe voci care rosteau versuri tainice despre dragoste sau sex. Pentru cei care aveau anumite secrete, s-a creat un loc special, numit “eliberator”. Aici puteau fi scrise toate gândurile care te macină. Nimeni nu va afla identitatea celui care a pecetluit pe foaie taina sa.

Pe aici are loc intrare în camera cu secrete. În poză, Irina, una din inițiatorii proiectului este prinsă în pregătiri.
Pe aici are loc intrare în camera cu secrete. Irina una din inițiatorii proiectului este prinsă în pregătiri.

Seara a fost acompaniată de muzică clasică la vioară. Ea a dat o ultimă notă „Jocurilor Florale”. Evenimentele se preconizează în fiecare ultimă zi de joi a lunii.

Urmăriți mai jos replica lui Arcadie la recitalul lui Bolo.

Taguri: ##diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *