Un bărbat certat cu legea a vrut să jefuiască un lombard din Capitală

Foto:Atac tâlhăresc PC: captură video

Un bărbat din Capitală riscă o pedeapsă cu închisoare de la 6 până la 10 ani pentru un atac tâlhăresc asupra angajaților unui lombard din sectorul Botanica

Potrivit serviciul de presă şi relaţii publice al Comisariatului General de Poliție, în ziua de 20 iunie curent, în jurul orei 10.00, un bărbat necunoscut a intrat într-un lombard, situat pe bulevardul Dacia. Acesta a încercat să sustragă mijloace băneşti, aplicând forţa fizică faţă de angajaţi prin legarea mâinilor la spate. Sub ameninţarea armei a cerut de la ei şi bijuteriile din aur, efectuând câteva împuşcături, în plan vertical, dintr-un pistol traumatic. Însă, a intervenit proprietarul casei de amanet şi a opus rezistenţă agresorului. Ultimul a fugit de la locul faptei fără să sustragă careva sume de bani. Imediat proprietarul a telefonat la Serviciul specializat al poliţiei 902.

La faţa locului s-au deplasat forțele de ordine care au iniţiat cercetarea circumstanţelor şi au demarat acţiuni speciale de investigaţii pe urmele făptuitorului.

Astfel, în rezultatul operaţiunilor, individul a fost reţinut după două zile și intenţiona să părăsească teritoriul ţării. Poliţiştii au stabilit agresorul are o vârstă de 42 de ani și este domiciliat în capitală. Anterior acesta a mai fost judecat pentru furturi şi viol.

Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru atac tâlhăresc și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 6 până la 10 ani.

Taguri: #Botanica
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *