Încă o staţie clandestină de alimentare cu petrol, depistată de poliţie

Foto:Un locuitor al capitalei, aproviziona ilegal automobilele cu motorină PC: cursdeguvernare.ro

Ofiţerii Serviciului investigare a fraudelor economice IP Ciocanaal DP mun. Chişinău au demascat activitatea ilegală a unui locuitor al capitalei, în vârstă de 23 ani, care aproviziona cu motorină automobilele într-o parcare auto.

După ce săptămâna trecută forțele de ordine au demascat activitatea ilegală a unui locuitor al Capitalei care și-a transformat microbuzul în stație PECO, ieri, 12 iunie, Serviciul investigare a fraudelor al IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie Chişinău au documentat activitatea ilegală a unui punct improvizat de alimentare cu motorină, pe teritoriul unei parcări auto din strada Varniţa.

Poliţiştii au depistat aproximativ 2 000 de litri de motorină şi utilaj special adaptat la cisterne. Potrivit primelor informaţii, şoferii alimentau automobilele de vreo două luni şi achitau pentru un litru de motorină 14 lei.

Serviciul de presă al Comisariatului General de Poliție, ne informează că suspectul în vârstă de 23 ani, locuitor al capitalei, nu a putut prezenta actele necesare de provenienţă a motorinei, mai mult ca atât, a opus rezistenţă colaboratorilor de poliţie şi a găurit intenţionat o cisternă. Ulterior acesta a încercat să se înţeleagă cu poliţiştii de a nu-i întocmi proces-verbal.

Utilajul şi motorina au fost ridicate iar suspectul şi un cunoscut de-al său au fost documentaţi pentru nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a poliţistului, care prevede amendă de la 800 la 1 200 lei.

Iar pentru comercializarea neautorizată a petrolului riscă amendă în mărime de 3000 lei cu confiscare.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Q7crNqG1GJY]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *