(VIDEO) Reținere ca în filme. Un bărbat a fost reținut pentru trafic de droguri

retinere
Foto:Traficant de droguri reţinut de poliţie PC: captură video

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 32 de ani, a fost reţinut de angajaţii Inspectoratului de Poliţie Ciocana. Acesta este bănuit de traficul substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari.

Bărbatul a fost reţinut după ce în apartamentul său au intrat în forţă angajaţii Brigăzii cu destinaţie specială Fulger a MAI, se arată într-un comunicat emis de Inspectoraul General al Poliției.

Potrivit informaţiilor speciale obţinute, bănuitul ar face parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri care activau din anul 2012. Itinerariile şi metodele de relizare a drogurilor erau diverse şi bine determinate, în urma cărora obţineau resurse financiare. Consumatorii de droguri veneau la uşa apartamentului şi primeau prin vivetă doza de narcotice sau era aruncată de la balcon, achitând de la 150 până la 1 200 lei, în dependenţă de tipul drogului.

Astfel, în rezultatul percheziţiilor desfăşurate în locuinţa lui, poliţiştii au depistat – într-un pachet – o masă vegetală cu miros specific de marihuană şi unelte de preparare a drogurilor. Aceste probe au fost sigilate şi transmise în laboratorul criminalistic pentru expertize.

Concomitent, serviciile de investigaţii a infracţiunilor acumulează date speciale în privinţa celorlalţi membri ai reţelei. Iar bărbatul reţinut pe un termen de 72 de ore riscă închisoare de la 7 până la 15 ani.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6Yjbzmr09gI]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *