Sportivul Igor Borodin a decedat într-un grav accident rutier în Ucraina

Foto:Veste cutremurătoare în sportul moldovenesc, un sportiv moldovean a murit într-un accident rutier. PC: moldova.sports.md

Luptătorul de doar 27 de ani, Igor Borodin, a decedat ieri într-un cumplit accident rutier. Sportivul se întorcea de la Kiev, unde devenise vicecampion al Openului Ucraina 2013 la Jiu-Jitsu, categoria 91 kg.

Veste cutremurătoare în sportul moldovenesc. Luptătorul de doar 27 de ani, Igor Borodin, a decedat ieri într-un cumplit accident rutier. Sportivul se întorcea de la Kiev, unde devenise vicecampion al Openului Ucraina 2013 la Jiu-Jitsu, categoria 91 kg.

Potrivit Jurnal.md,  din primele investigaţii, accidentul s-a produs din imprundeţa unui şofer de camion, care a lovit maşina sportivului care staţiona pe marginea carosabilului într-o localitate ucraineană de pe traseul Kiev – Chişinău. Mașina în care se afla sportivul s-a defectat pe timp de noapte. Până când ceilalți căutau un evacuator, Igor a rămas în automobil.

Luptătorii moldoveni ai clubului BJJ Athletic au cucerit 2 medalii în acest sezon la Open-ul Ucrainei de Jiu-Jitsu Brazilian, versiunea NO-GI. Vasile Bulgac, locul I la categoria 79,5 kg și Igor Borodin, locul II la categoria OPEN.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *