,,Toți copiii Domnului” – un film despre drama societății actuale

toti
Foto:Premiera filmului ,,Toți copiii Domnului”. PC #diez.md.

Cinematograful Gaudeamus a găzduit în această seară premiera filmului ,,Toți copiii Domnului”, o co-producție moldo-română în regia lui Adrian Popovici.

Premiera filmului a avut loc în cadrul festivalului de film documnetar Cronograf, ce prezintă an de an producții de valoare din întreaga lume, sesiuni de instruire și dezbateri pe teme cinematografice.

Sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei interesați de noua producție care are drept subiect una din cele mai mari drame ale societății moldovenești. Subiectul lungmetrajului este traficul de ființe umane, filmul redă povestea lui Păvălaș, un băiețel care își caută mama. Femeia a nimerit pe mâna unor traficanți și este obligată să se prostitueze. Revenind în Moldova ia decizia să dea spre înfiere copilul, sperând să-și recapite libertatea și șă-și deschidă o afacere, iar mai apoi să-și recupereze copilul.
O istorie de viață tragică care a ținut în suspans întreagă sală pe tot parcursul serii. Spectatorii au rămas profund marcați de istoria filmului, iar laudele la adresa echipei de producție n-au întârziat să apară.

La sfârșitul filmului a fost invitată în aplauzele spectatorilor întreaga distribuție a filmului, iar invitatul de onoare a fost actorul englez Vas Blackwood.

Amintim că mai aveți ocazia să priviți noua producție până pe data de nouă iunie, la cinematograful Gaudeamus.

Sala de cinema a fost neîncăpătoare penru cei interesați de noua producție. PC #diez.
Sala de cinema a fost neîncăpătoare penru cei interesați de noua producție. PC #diez.

gaudeamus

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *