Igor Corman: ,,Dacă nu vom învesti un nou Guvern vom avea de pierdut”

Igor Corman: ,,Dacă nu vom învesti un nou Guvern vom avea de pierdut”
Foto:Igor Corman, deputatul democrat este de părere că dacă nu va fi învestit un nou Guvern vor avea de pierdut toate partidele democratice. Declarația a fost făcută pentru postul de televiziune Moldova în Direct.

Igor Corman, deputatul democrat este de părere că dacă nu va fi învestit un nou Guvern vor avea de pierdut toate partidele democratice. Declarația a fost făcută pentru postul de televiziune Moldova în Direct.

Igor Corman a menționat: ,,vom avea de pierdut toţi şi la putere pot veni alţii care vor duce ţara în cu totul altă direcţie. Candidatul la funcţia de premier, Iurie Leancă, a venit la negocieri şi a fost cinstit. Sper că i-a convins pe toţi de sinceritatea sa.”

De asemenea, deputatul liberal-democrat Valeriu Streleț, invitat în studiou, consideră că pentru a  se asigura un echilibru, mai întâi ar trebui învestit Guvernul şi mai apoi ales preşedintele Parlamentului.”

Valeriu Streleț a spus că PLDM a intrat în negocieri cu dorința de a învesti Guvernul, oferta este sinceră și depinde doar de voința politică a PD dacă Guvernul va primi vot de încredere, deoarece deputații din PL și cei din Consiliul de Reformare și-au dat acorul.

Prima rundă de negocieri  pentru  instituirea majorității parlamentare pentru a vota noul Guvern a început la 21 mai.

Sursa: IPN.md

Taguri: #igor corman
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *